Rosacea verhelpen


Heb je rode vaatjes in het gezicht? Dit is kenmerkend voor rosacea. Maak je echter geen zorgen, want een professionele couperose rosacea behandeling kan rosacea verhelpen. Onze huidtherapeuten staan voor je klaar: maak nu een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

Couperose rosacea behandeling


Rosacea is een huidaandoening die voornamelijk voorkomt bij mensen met een lichtere huid. Het wordt gekenmerkt door roodheid en kan zelfs leiden tot een dikkere huid en grotere bloedvaatjes op het gezicht. Maar vrees niet, want er is iets aan te doen.

Met een couperose rosacea behandeling en de juiste zorg kan rosacea aanzienlijk worden verbeterd. Er zijn verschillende manieren om de symptomen van rosacea te verminderen en terugval te voorkomen. Huidzorg Horst biedt diverse behandelingen om rosacea te verhelpen.

Een van de behandelmethodes is het laseren (dichtbranden) van de haarvaatjes. Een andere methode is weer gericht op het verstevigen van de verslapte haarvatwanden. Dit zorgt ervoor dat bloedvaten niet meer de vrije loop hebben.

 

Rosacea verhelpen


Huidzorg Horst is een paramedische praktijk tussen Venray en Venlo, Limburg. We hanteren een persoonlijke aanpak, zeker als het gaat om rosacea verhelpen. Ieder mens is uniek, zo ook jouw huid en huidprobleem. Er werken bij ons uitsluitend ervaren huidtherapeuten.

Bij het eerste bezoek vindt er een gratis intake plaats waarbij jouw huid grondig wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek, maken wij een persoonlijk behandelplan voor je op. Eindelijk rosacea verhelpen? Maak vandaag nog een afspraak.

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Meer zelfvertrouwen, minder zorgen


Een therapeutische behandeling kan rosacea verhelpen. Wil je meer weten over de couperose rosacea behandeling? Onze therapeuten beantwoorden graag jouw vragen.

Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, regio Venlo (Noord Limburg). Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets.

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788