Pigmentvlekken behandeling


Pigmentvlekken in het gezicht, op de rug of elders? Een pigmentatie behandeling van Huidzorg Horst kan pigmentvlekken doen verminderen of vervagen. Bij de opeenhoping van pigment, ontstaan er donkere vlekken op de huid.

Meer informatie

Persoonlijke aanpak, specialist in pigment


Er werken enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten, in onze kleine maar persoonlijke praktijk te Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). Huidzorg Horst is een paramedische praktijk, dit in tegenstelling tot een schoonheidssalon.

Als specialist in pigmentatie behandelingen, helpen we u graag om van uw huidproblemen af te komen. Bij uw eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een gratis intake plaats waarbij de huid wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek, maken wij een persoonlijk behandelplan op. De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de behandeling volledig of grotendeels vergoedt.

Bij een pigmentprobleem is de duur van aanwezigheid en ook de intensiteit van het aanwezige pigment van belang. Het accent van de pigmentvlekken behandeling ligt op het verminderen en vervagen van de huidverkleuringen, door de opeenhoping van melanine te beïnvloeden.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Over Huidzorg Horst
Entree Huidzorg Horst
Huidtherapeut Noord-Limburg
Praktijk pigmentatie therapie

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van uw pigmentvlekken af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Berkelstraat 12 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 06 42 15 30 23

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >