Pigmentvlekken behandeling


Pigmentvlekken in het gezicht, op de rug of elders? Een pigmentatie behandeling van Huidzorg Horst kan pigmentvlekken doen verminderen of vervagen. Bij de opeenhoping van pigment, ontstaan er donkere vlekken op de huid.

Meer informatie

Specialistische behandelingen pigment


Bij een pigment probleem is de duur van aanwezigheid en ook de intensiteit van het aanwezige pigment van belang. Het accent van de pigmentvlekken behandeling ligt op het verminderen en vervagen van de huidverkleuringen, door de opeenhoping van melanine te beïnvloeden.

Als specialist in pigmentatie behandelingen, helpen we u graag om van uw huidproblemen af te komen. Bij uw eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een gratis intake plaats waarbij de huid wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek maken wij een persoonlijk behandelplan op.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Er werken enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten, in onze kleine paramedische praktijk te Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de pigment behandeling volledig of grotendeels vergoedt.

Over Huidzorg Horst
Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van uw pigmentvlekken af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >