Permanent ontharen Limburg


Neem afscheid van vervelende haartjes of overbeharing: kies voor pijnloos permanent ontharen. Onze ervaren huidtherapeuten staan voor je klaar en helpen je graag met permanente ontharing. Maak vandaag nog een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

Permanente ontharing


Heb je last van overbeharing of haartjes in het gezicht? Of wil je geen tijd meer spenderen aan keer op keer epileren, scheren, harsen of waxen? Dan is permanente ontharing wat voor jou.

Huidzorg Horst te Limburg is zeer ervaren in professioneel permanent ontharen. We helpen je dan ook graag om van je ongewenste haargroei af te komen. Denk hierbij aan de permanente ontharing van haartjes in het gelaat of (over)beharing op de rug, benen en elders.

Laserontharing is daarbij een zeer effectieve methode: tot 80% van de haren worden definitief verwijderd. Bij een IPL behandeling is de kans groot dat haartjes terugkomen.

 

Permanent ontharen


Huidzorg Horst een paramedische praktijk, dit in tegenstelling tot een schoonheidssalon. We bieden diverse behandelingen voor permanent ontharen. Er werken enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten in onze praktijk in het noorden van Limburg.

Bij je eerste bezoek aan de praktijk vindt er een gratis intake plaats. In dit gesprek luisteren we naar jouw klachten én wensen, om vervolgens een persoonlijk behandelplan op te stellen. Onze huidtherapeuten hebben namelijk oog voor jouw huidprobleem én voor jou als mens.

De kosten? Grote kans dat jouw zorgverzekeraar de permanente ontharing van het gezicht volledig of grotendeels vergoedt. Kies voor een leven zonder (over)beharing en maak vandaag nog een afspraak. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk!

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Maak nu een afspraak


Heb je nog vragen over permanent ontharen? Onze specialisten staan voor je klaar.

Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, Limburg. Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets.

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788