Behandeling ontharen


Ongewenste haargroei in uw gezicht of (over)beharing op uw lichaam? De IPL laserbehandeling van Huidzorg Horst biedt uitkomst. Ongewenste haargroei is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Meer informatie

Kleine praktijk, ervaren in ontharing


Er werken enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten, in onze kleine maar persoonlijke praktijk te Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). In tegenstelling tot een schoonheidssalon, is Huidzorg Horst een paramedische praktijk.

Als specialist in ontharingsbehandelingen helpen we u graag om van uw overbeharing af te komen. Met de technische hoogwaardige MedCos IPL methode wordt de haarwortel definitief (70 tot 80% reductie), pijnloos en veilig wordt vernietigd. Op elk deel van uw lichaam kan nu ongewenste haargroei snel behandeld worden.

De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de behandeling in het gelaat volledig of grotendeels vergoedt. Kies voor een leven zonder overbeharing en maak een afspraak voor een gratis intake. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk in Horst!

Score klanttevredenheidsonderzoek

Over Huidzorg Horst
Praktijk ontharing Noord-Limburg
Obagi huidverzorging producten
Huidtherapeut Horst

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van uw ongewenste haargroei af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Berkelstraat 12 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 06 42 15 30 23

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >