Oedeemtherapie


Oedeem in gezicht, ledematen of elders? Oedeemtherapie van Huidzorg Horst kan oedeem doen verminderen en zelfs verhelpen. Oedeem is een vochtophoping waardoor delen van het lichaam kunnen opzwellen en pijnlijk kunnen aanvoelen.

De behandeling

Paramedische specialisten oedeem


Huidzorg Horst is een kleinschalige paramedische praktijk te Horst, Nabij Venlo (Noord-Limburg). Bij ons werken enkel ervaren en goed geschoolde oedeemtherapeuten.

We zijn specialist op het gebied van oedeemtherapie en we bieden effectieve behandelingen tegen vochtophopingen waaronder lymfoedeem. Last van oedeem na een operatie? Dan besteden we tevens aandacht aan het litteken, aangezien deze de afvoer van het oedeem kan doen belemmeren.

Score klanttevredenheidsonderzoek

De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de behandeling volledig of grotendeels vergoedt. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis intake. Zowel jong als oud is van harte welkom in onze praktijk in Horst!

Over Huidzorg Horst
Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Klantervaring

Sabrina uit Horst


“ Fijne, prettige en vakbekwame huidtherapeuten die je voorzien van een deskundig advies en daarop een voor jou aangepast behandelplan. Ze kijken samen met je wat het beste voor je is en bieden een luisterend oor voor zowel de persoon als het probleem. ”

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van uw oedeem af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >