Oedeemtherapie Venlo


Vochtophoping in het gezicht en/of ledematen? Geen zorgen: oedeemtherapie kan dit doen verminderen en zelfs verhelpen. Onze oedeemtherapeuten nabij Venlo voorzien je van persoonlijk advies. Maak nu een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

Oedeembehandeling nabij Venlo


Oedeem betreft een vochtophoping waardoor delen van het lichaam opzwellen en pijnlijk aanvoelen. Oedeemtherapie kan dit tegengaan en zelfs verhelpen.

Heb je last van een vochtophoping na een operatie? Dan is het aan te raden om naast de oedeembehandeling tevens het litteken te behandelen. Het litteken kan namelijk de afvoer van het vocht tijdens de oedeemtherapie doen belemmeren.

 

Praktijk voor oedeemtherapie


Huidzorg Horst is een kleinschalige praktijk voor oedeemtherapie in Horst, vlakbij Venlo. Bij ons werken uitsluitend ervaren oedeemtherapeuten. Als specialist op het gebied van oedeemtherapie bieden we effectieve behandelingen tegen bijvoorbeeld lymfoedeem.

De kosten? Grote kans dat jouw verzekeraar de oedeembehandeling volledig of grotendeels vergoedt. Maak nu een afspraak: onze therapeuten staan voor je klaar.

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Klantervaring

Sabrina uit Horst


“ Fijne, prettige en vakbekwame oedeemtherapeuten die je voorzien van een deskundig advies en een daarop voor jou aangepast behandelplan. Ze bekijken zorgvuldig wat het beste voor je is en hebben zowel oog voor de mens als het probleem. ”

Maak nu een afspraak


Mogen we je helpen om van oedeem af te komen? Onze specialisten staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de oedeembehandeling.

Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, regio Venlo.

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788