Behandeling littekens


Een behandeling van Huidzorg Horst kan een litteken doen versoepelen en vervagen. Een litteken bestaat uit beschadigd bindweefsel op de plaats waar dit een wond heeft moeten overbruggen. Als bindweefsel krimpt kan er een verkorting in de huid ontstaan.

Meer informatie

Paramedische praktijk voor huidtherapie


Door middel van specifieke massagetechnieken en behandelmethoden wordt een verkleefd litteken van de onderhuid losgemaakt. Het litteken wordt hierdoor soepeler, de doorbloeding gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd.

Huidzorg Horst is een persoonlijke en kleinschalige praktijk in Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). Wij zijn een paramedische praktijk. In tegenstelling tot een schoonheidssalon bieden we krachtige huidbehandelingen, uitgevoerd door ervaren én goed geschoolde huidtherapeuten.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Bij uw eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een intake plaats waarbij de huid en de littekens grondig wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek maken wij een persoonlijk behandelplan voor u op.

Over Huidzorg Horst
Hannah huidverzorging producten
Acnetherapie Noord-Limburg
Huidtherapeut Horst

Vrijblijvende afspraak


Litteken behandeling? Een afspraak is zo gemaakt en het verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

 Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >