Laser ontharing


Haartjes in het gelaat of haargroei elders op uw lichaam? Laat deze dan verwijderen met een professionele laser behandeling. Onze ervaren huidtherapeuten helpen u graag.

Meer informatie

Paramedisch specialist laser behandelingen


Als specialist in laser behandelingen, helpen we u graag om van uw beharing af te komen. Wist u dat laser ontharing uiterst effectief is? Tot 80% van de haartjes worden permanent verwijderd. Bij andere behandelingen zoals IPL ontharen is de kans namelijk groot dat de haren weer terugkomen.

We zijn een kleinschalige, paramedische praktijk in de buurt van Venray, Limburg. Huidzorg Horst biedt krachtige behandelingen die worden uitgevoerd door enkel goed geschoolde huidtherapeuten. We hanteren een persoonlijke aanpak want ieder mens is uniek... zo ook uw huid en huidproblemen.

Score klanttevredenheidsonderzoek

De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de laser behandeling voor uw gelaat volledig of grotendeels vergoedt. Kies voor een leven zonder overbeharing en maak een afspraak voor een gratis intake. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk in Horst!

Over Huidzorg Horst
Hannah huidverzorging producten
Acnetherapie Noord-Limburg
Huidtherapeut Horst

Vrijblijvende afspraak


Laser ontharen door Huidzorg Horst? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >