Laserontharing Limburg


Heb je haartjes in het gezicht? Ongewenste haren elders op je lichaam? Laat deze dan definitief verwijderen en kies voor professionele laserontharing. Onze huidtherapeuten helpen je graag verder. Maak vandaag nog een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

Laser ontharen Limburg


Gezichtshaartjes, overbeharing of ongewenste haargroei elders? Of wil je geen tijd meer kwijt zijn aan scheren, epileren, waxen of harsen? Kies dan voor professionele laserontharing.

Als specialist in laserontharing, helpen we je graag met het verwijderen van ongewenste haargroei. Wist je dat laser ontharen pijnloos en effectief is? Tot 80% van de haartjes wordt definitief verwijderd. Bij een IPL behandeling is de kans groot dat haartjes weer teruggroeien.

 

Laserontharing behandeling


Huidzorg Horst biedt krachtige behandelingen die worden uitgevoerd door enkel goed geschoolde huidtherapeuten. We zijn een paramedische praktijk gevestigd in het noorden van Limburg. We hanteren een persoonlijke aanpak want ieder mens is uniek.

De kosten? Grote kans dat jouw zorgverzekeraar de behandeling voor laser ontharen van het gezicht volledig of grotendeels vergoedt. Kies voor een leven zonder vervelende haartjes en maak snel een afspraak. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk in Horst!

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Hannah huidverzorging producten
Acnetherapie Noord-Limburg
Huidtherapeut Horst

Maak nu een afspraak


Interesse in laserontharing? Of heb je nog vragen over laser ontharen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, Noord Limburg.

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788