IPL behandeling


Haargroei in uw gezicht of elders op het lichaam weg laten halen? Kies dan voor een effectieve laserbehandeling, in plaats van IPL ontharen.

Meer informatie

Effectiever alternatief voor IPL


Wist u dat bij IPL ontharing de kans groot is dat de haartjes weer terugkomen? Laser ontharen is daarom effectiever: tot 80% van de haren worden permanent verwijderd, dit dus in tegenstelling tot een IPL behandeling.

Huidzorg Horst is een kleinschalige praktijk nabij Venlo, Limburg. We hanteren bovendien een persoonlijke aanpak. Ieder mens is immers uniek, zo ook uw huid en huidproblemen. Er werken bij ons goed geschoolde en ervaren huidtherapeuten. Zij helpen u graag met het verwijderen van uw ongewenste haargroei.

Score klanttevredenheidsonderzoek

De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de behandeling in het gezicht grotendeels of volledig vergoedt. Kies voor een leven zonder ongewenste haargroei en maak een afspraak voor een gratis intake. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk in Horst!

Over Huidzorg Horst
Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van uw ongewenste haargroei af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >