IPL behandeling Limburg


Ongewenste haartjes in het gezicht of elders op het lichaam? Kies dan voor een effectieve laserbehandeling in plaats van een IPL behandeling. Onze huidtherapeuten geven je persoonlijk advies: maak vandaag nog een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

IPL behandeling: minder effectief


Last van ongewenste haargroei zoals haartjes in het gezicht? Of wil je geen tijd meer spenderen aan harsen, waxen, scheren of epileren? Kies dan voor laserontharing in plaats van een IPL behandeling. Waarom? Dat leggen we hieronder uit.

Bij een IPL behandeling is de kans namelijk zeer groot is dat ongewenste haartjes weer terugkomen. Laserontharing is daarom veel effectiever: tot 80% van de haartjes wordt permanent verwijderd. Dit in tegenstelling tot de IPL behandeling.

 

IPL behandeling Venlo


Huidzorg Horst is een paramedische praktijk in Noord Limburg, nabij Venlo. We hanteren een persoonlijke aanpak: ieder mens is uniek, zo ook jouw huid en huidprobleem. Er werken bij ons goed geschoolde en ervaren huidtherapeuten. Zij helpen je graag met permanent ontharen.

Wist je dat de kans groot is dat jouw zorgverzekeraar de behandeling grotendeels of volledig vergoedt? Neem dus afscheid van die vervelende haartjes: kies voor laserontharing in plaats van een IPL behandeling. Zowel jong als oud is van welkom in onze praktijk in Horst.

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Maak nu een afspraak


Heb je vragen over een IPL behandeling? Onze ervaren huidtherapeuten beantwoorden met plezier jouw vragen.

Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, Limburg (regio Venlo). Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets.

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788