Behandeling eczeem


Last van eczeem? Een paramedische behandeling van Huidzorg Horst kan eczeem doen verhelpen. Eczeem is een ontstekingsreactie van de huid. De huid vertoont rode plekken, bultjes, blaasjes of schilfers. Bovendien is de barrièrefunctie van de huid verminderd.

Meer informatie

Persoonlijke aanpak, kleine praktijk


Er werken enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten, in onze kleine maar persoonlijke praktijk te Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). Huidzorg Horst is een paramedische praktijk, dit in tegenstelling tot een schoonheidssalon.

Preventie staat centraal in de behandeling van eczeem: een goede conditie en balans van de huid is namelijk zeer belangrijk. Het accent ligt op kalmering, het in balans brengen, stimuleren en beschermen van de huid. Daarnaast werkt de behandeling ontstekingsremmend, jeukstillend en wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid hersteld.

De kosten? Grote kans dat uw zorgverzekeraar de eczeem behandeling volledig of grotendeels vergoedt. Kies voor een leven zonder eczeem en maak een afspraak voor een gratis intake. Zowel jong als oud is van harte welkom in onze praktijk in Horst!

Over Huidzorg Horst

Vrijblijvende afspraak


Behandeling om eczeem tegen te gaan? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Berkelstraat 12 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 06 42 15 30 23

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

 Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >