Couperose behandeling


Last van couperose? Een couperose behandeling van Huidzorg Horst kan dit doen verhelpen. Couperose is een huidprobleem dat zich kenmerkt door rode vaatjes in de opperhuid. Couperose lijkt op rosacea, waarbij er ontstekingen aanwezig zijn.

Meer informatie

Ervaren huidtherapeuten, kleine praktijk


Huidzorg Horst is een kleinschalige en persoonlijke praktijk in Horst (Nabij Venlo, Noord-Limburg). Wij zijn een paramedische praktijk, geen schoonheidssalon. Er werken bij ons enkel ervaren en goed geschoolde huidtherapeuten.

Als specialist op het gebied van couperose en rosacea, helpen we u graag om van uw huidprobleem af te komen. Bij uw eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een gratis intake plaats waarbij de huid wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek, maken wij een persoonlijk behandelplan voor u op.

Een van de behandelmethodes is het laseren (dichtbranden) van de haarvaatjes. Een andere methode is gericht op het verstevigen van de verslapte wanden van de haarvaten. Dit zorgt ervoor dat bloedvaten niet meer de vrije loop hebben.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Over Huidzorg Horst
Huidtherapeut Noord-Limburg
Praktijk huidtherapie Horst
Hannah huidverzorging producten

Vrijblijvende afspraak


Mogen we u helpen om van couperose of rosacea af te komen? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Berkelstraat 12 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 06 42 15 30 23

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >