lim Rosacea behandeling Horst Noord-Limburg

Rosacea behandeling


Heeft u last van rosacea? Een rosacea behandeling van Huidzorg Horst kan dit doen verhelpen. Couperose kenmerkt zich door rode vlekken, bultjes en puistjes in het gezicht. Rosacea lijkt enigszins op couperose, met rode vaatjes in de opperhuid.

Meer informatie

Ervaren huidtherapeuten, kleinschalige praktijk


Als specialist op het gebied van couperose en rosacea, helpen we u graag om van deze huidprobleem af te komen. Een van de behandelmethodes is het laseren (dichtbranden) van de haarvaatjes. Een andere methode is gericht op het verstevigen van de verslapte wanden van de haarvaten. Dit zorgt ervoor dat bloedvaten niet meer de vrije loop hebben.

Huidzorg Horst is een kleinschalige praktijk tussen Venray en Venlo, Limburg. We hanteren bovendien een persoonlijke aanpak. Ieder mens is immers uniek, zo ook uw huid en huidproblemen. Er werken bij ons goed geschoolde en ervaren huidtherapeuten. Zij helpen u graag met het verhelpen van uw couperose of rosacea.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Bij uw eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een gratis intake plaats waarbij de huid wordt onderzocht. Op basis van dit gesprek, maken wij een persoonlijk behandelplan voor u op.

Over Huidzorg Horst
Praktijk huidtherapie Horst
Huidproducten Hannah
Behandelkamer praktijk huidtherapie

Vrijblijvende afspraak


Rosacea behandeling bij Huidzorg Horst? Een afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets. U bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >