Acne behandeling


Een leven zonder acne? Het kan! Een acne behandeling kan acne tegengaan en zelfs verhelpen. Acne komt veel voor en kenmerkt zich door de vorming van onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen in en op de huid.

Meer informatie

Specialist in acne, persoonlijke aanpak


De acne behandeling van is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie. Soms is het gebruik van medicatie noodzakelijk ter ondersteuning van de acne behandeling.

Als acne specialist helpen wij je graag om van je acne af te komen. Bij je eerste bezoek aan Huidzorg Horst vindt er een gratis intake plaats waarbij je huid grondig wordt onderzocht. Gezien de vele vormen van acne, maken wij altijd een persoonlijk behandelplan voor je op.

Score klanttevredenheidsonderzoek

Huidzorg Horst is een kleinschalige praktijk in Horst (Nabij Venray, Noord-Limburg). Als paramedische praktijk bieden we krachtige huidbehandelingen, dit in tegenstelling tot een schoonheidssalon. Onze behandelingen worden bovendien uitgevoerd door goed geschoolde én ervaren huidtherapeuten.

Over Huidzorg Horst
Hannah huidverzorging producten
Acnetherapie Noord-Limburg
Huidtherapeut Horst

Klantervaring

Janneke uit Horst


“ Met acne in mijn gezicht ten gevolg van medicatie, verwees de huisarts mij door naar een huidtherapeut. De dames van Huidzorg Horst gaven me een goed gevoel. Ik ben tot nu toe zeer tevreden: mijn huid oogt rustiger en ik loop weer met een glimlach over straat. Bovendien zijn de producten voor thuis prettig in het gebruik. ”

Vrijblijvende afspraak


Mogen we je helpen om van acne af te komen?

Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst.

Gratis intake

Of bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Huidtherapeut Evelien Minten

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
Contact opnemen >