Acne behandeling Limburg


Heb je acne of puistjes en voel jij je hierdoor onzeker? Maak je geen zorgen: een therapeutische acne behandeling kan acne tegengaan en zelfs verhelpen. Wij staan voor je klaar. Maak vandaag nog een afspraak.

Gratis intake

Of lees verder >

Acne behandeling in Limburg


Heb je acne en heb je alles al geprobeerd om hier van af te komen? Stop met het gebruik van milde drogisterijproducten en kies voor een professionele acne behandeling.

Wist je dat 1 op de 8 Nederlanders een huidaandoening heeft? Zo komt acne ook veel voor. Het kenmerkt zich door de vorming van onzuiverheden zoals puistjes, mee-eters en ontstekingen in en op de huid. Gelukkig hoef je hier niet mee te leren leven.

De professionele acne behandeling is gericht op het in balans brengen van jouw huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie. Soms is het gebruik van medicatie nodig ter ondersteuning van de acne behandeling.

 

Acne behandelen Venray / Venlo


Huidzorg Horst is gevestigd in Horst, nabij Venray en Venlo (Limburg). Als paramedische praktijk bieden we een krachtige acne behandeling, dit in tegenstelling tot een schoonheidssalon. Onze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door goed geschoolde en ervaren huidtherapeuten. Huidtherapeuten met oog voor jouw huidprobleem én voor jou als mens.

Als acne specialist helpen wij je graag om van je acne af te komen. Bij je eerste bezoek aan onze praktijk vindt er een gratis intake plaats waarbij we jouw huid grondig onderzoeken. Gezien de vele vormen van acne, maken wij altijd een persoonlijk behandelplan.

 

Score klanttevredenheidsonderzoek

Hannah huidverzorging producten
Acnetherapie Noord-Limburg
Huidtherapeut Horst

Klantervaring

Janneke uit Venlo, Limburg


“ Met acne in mijn gezicht ten gevolg van medicatie, verwees de huisarts mij door naar een huidtherapeut. De dames van Huidzorg Horst gaven me een goed gevoel. Ik ben tot nu toe zeer tevreden: mijn huid oogt rustiger en ik loop weer met een glimlach over straat. Bovendien zijn de producten voor thuis prettig in het gebruik. ”

Meer over onze praktijk

Méér zelfvertrouwen, minder zorgen


Mogen we je helpen om van acne af te komen? Onze specialisten staan voor je klaar en vertellen graag mee over onze acne behandeling.

Een afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets. Je bent van harte welkom in onze praktijk aan de Gebroeders van Doornelaan 74 in Horst, regio Venray / Venlo (Limburg).

Gratis intake

Bel: 077-851 69 06

Gesloten op zaterdag en zondag, ook telefonisch.

Evelien Minten Huidzorg Horst

Evelien Minten

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 49910518588

Tessa Janssen Huidzorg Horst

Tessa Janssen

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 3991324088

Evelien Minten Huidzorg Horst

Meggie Pollux

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39104810588

Evelien Minten Huidzorg Horst

Josje van Rengs

Huid- en oedeemtherapeut
KP Registratie: 39105680788